BTC

WELCOME TO MY OFFICIAL WEBSITE

 

 

Bikers Against Child Abuse, ofwel B.A.C.A., is een geweldige organisatie die zich inzet om een veilige omgeving te bieden voor gebroken en weerloze kinderen die mishandeld en/of misbruikt zijn.

 

Helaas is dit niet de enige strijd die deze motorrijdende helden moeten voeren Regelmatig hebben zij door hun uitstraling en levensstijl te maken met vooroordelen. Hierdoor wordt het belangrijke werk wat B.A.C.A. verricht moeilijker gemaakt. Het is dus van groot belang dat mensen weten wie zij zijn en waar zij écht voor staan..

 

Hier maakt Breaking the Chains zijn entree. Dit prestigieuze project is begonnen als een idee van Kristoffer Gildenlöw om iets speciaals te doen voor B.A.C.A. in Nederland met muziek als medium. Kleinschalig begonnen met het schrijven van een enkele soundtrack voor de missie van B.A.C.A., nu uitgegroeid tot een heel album. Een album met originele muziek, speciaal geschreven voor dit fantastische project en volledig ten bate van de Nederlandse divisie van B.A.C.A. Samen met geweldige topmuzikanten en vocalisten uit de Nederlandse rock-scene wordt hieraan gewerkt, om zo de bekendheid van B.A.C.A. en hun belangrijke missie te vergroten.

 

Rockers en bikers maken gezamenlijk een vuist en staan verenigd tegen kindermisbruik! Met dit album en de support van alle fans van over de hele wereld, hopen wij bewustzijn te verkrijgen en een mooi bedrag binnen te halen voor B.A.C.A. Nederland. Zo kunnen zij hun belangrijke taak blijven uitvoeren.

 

Breaking the Chains komt van de B.A.C.A.-slogan ‘Breaking the Chains of Abuse©’. Het breken van herhalende en destructieve patronen die een misbruikt of mishandeld kind met zich mee kan nemen in het volwassen leven, is een belangrijk onderdeel van het werk van B.A.C.A. Daardoor wordt niet alleen het desbetreffende kind bijgestaan in de weg uit mishandeling en misbruik, maar ook mogelijk voorkomen dat een kind die dit soort nare ervaringen heeft meegemaakt, deze later gaat spiegelen aan anderen.

 

‘Together we can Break the Chains!’

 

In februari 2017 werd Breaking the Chains opgericht als stichting om het werk voor dit project op een professioneel niveau te kunnen houden. Met een actief team van beroepsprofessionals verricht Breaking the Chains voor de volle 100% ideeël werk. Alle opbrengsten van dit project zullen dus volledig ten goede komen van B.A.C.A. Nederland, en iedereen die betrokken is bij dit project doet dit op volledig vrijwillige basis.

 

For more information:

Check Facebook or www.breakingthechains.nl

 

 

 

Copyright © All Rights Reserved